Wat zeggen onze leden over BFIT

Berend is een superfijn persoon die je op een rustige maar zeer leerzame manier de verschillende bootcamp oefeningen uitlegt. Ook als je geen sporter bent (zoals ik) is het leuk om bij een persoon als Berend te trainen en boek ook ik, zeker vooruitgang

Gijs van Iersel

Goede aanpak bij Bfit! fijne persoonlijke begeleiding en gezellige sfeer. Goede ondersteuning om de techniek van oefeningen goed onder de knie te krijgen. Altijd weer een feestje om te komen sporten.

Kasper Vrielink


Bfit is voor mij "That i want to Be fit". Fit worden en fit blijven. Door regelmatig deel te nemen aan de actieve, leuke smallgroup training van Berend, zie en merk ik het resultaat. Net dat extra zetje stimulance dat ik nodig heb tijdens een training geeft Berend mij. Ook leer ik om de oefeningen goed uit te voeren en kan ik voor extra voedingstips bij Berend om hulp vragen.

Jolien Teuben

Na een training BFIT heb ik altijd meteen zin in de volgende. Het is zo fijn als ik geweest ben. De trainingen zijn zwaar, maar oh zo heerlijk! Berend doet het op een unieke manier en kan je álles uitleggen. Daar neemt hij ook uitgebreid de tijd voor. Lekker muziekske erbij en om 2030u uitgeput naar huis. BFIT is zeker een aanrader! Ik moet echt vaker gaan!

Charlotte van der Aar

Bel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.