Maak kennis met BFIT


Wie is BFit?

Ik ben een fanatiek sportbeoefenaar met een sport- en bewegingsachtergrond door educatie aan de Fontys Sporthogeschool. Door meerdere invloeden vanuit stages, studie, werk en eigen praktijk ervaringen heb ik mijn eigen visie gecreëerd op het gebied van training en voeding. Dit wil ik graag overbrengen op, zowel enthousiaste, beginnende sporters als op de meer ervaren sporters. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan het nastreven van persoonlijke doelen.

  • Sportkunde, Fontys sporthogeschool.
  • Minor Voeding, specialisatie plantaardige diëten.
  • MI, motivational interviewing. (motiverende gespreksvoering)
  • Cursus Ultimate instability, een nieuwe dimensie in functionele training.

Door mijn interesse in trainingsleer en voedingsleer ben ik erachter gekomen dat er tegenwoordige vele “claims” worden gemaakt omtrent deze onderwerpen. Deze claims zijn veelal gebaseerd op “halve” waarheden waardoor de meeste mensen niet de juiste begeleiding krijgen. Door mijn eigen visie aan de theorie en wetenschap te koppelen wil ik ieder individu begeleiding op maat kunnen aanbieden.

Zie ervaringen

Visie

Ik wil een cultuur creëren waarin de bewust wording van beweging en voeding centraal staan. Dit wil zeggen dat iedereen die bij BFIT traint niet alleen beweegt, maar ook kennis krijgt van de gedachte erachter. (waarom, hoe, waarvoor) Terug naar de wetenschap en de waarheid wat beweging en voeding nu precies inhoudt.

Een plek creëren waarin iedereen met dezelfde gedachten komt trainen (intensief) en daarnaast ook van het sociale aspect kan genieten (plezier), kennis, ervaringen, doelstellingen, resultaten en ideeën kunnen uitwisselen met elkaar. Een “kroeg” laten ontstaan waarin we geen drank verkopen maar kennis op het gebied van sport, beweging en voeding.

Missie

Door lessen aan te bieden in de beschreven vormen wil ik mensen mijn visie op het gebied van beweging en voeding doorgeven. Mensen niet alleen met hun doelstellingen helpen, maar daarnaast ook mijn kijk op het onderwerp over brengen.

Bewust wording laten ontstaan die voortkomt uit de wetenschap om die te koppelen aan een intensieve work- out. De belangen en wensen van de “cliënt” voorop te stellen en deze gekoppeld aan mijn visie te verwezenlijken.

Bel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.